tepuklah tangan kawan-kawan..

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Thursday, October 29, 2009 | , , | 12 kiriman komen »



Tepuk-tepuk..


Terima kasih. Terima kasih.

Aku happy. Baru habis final exam. Maksudnya bermula hari ni, secara tak rasminya aku dah masuk ke semester 6. Inilah dunia praktikal, kot. Jadual peperiksaan awal dari jadual peperiksaan rakan-rakan di kampus. Masuk sem pun awal dari rakan-rakan di kampus. Haih..takde cuti. Sengal betul~

Btw,teruk betul report writing aku. Kerja last minute. Semua gara-gara lappy rosak. Tak cukup dengan masalah tu, masalah peribadi seperti aku tak pandai tak suka buat report writing 15 ke 20+ page, in English, menyebabkan aku lama betul hadap laptop yang dipinjam dari kawan. Pinjam okeyy, atau dalam bahasa kasar dia, menyusahkan kawan aku tu. Thanx Bob. Thanx hakak. Kerana sudi meminjamkan laptop kalian, haha. Muka tak malu betul.


Now, macam biasalah, turun kerja pukul 7 lebih pagi, balik kerja pukul 5 petang sharp pukul 12 tengah hari, duduk rumah tengok Astro, makan, tido. Bosanlah. Kenapalah takde cuti,aigoo..

Siap kau kalau kau tepuk tangan!

Pelekat biru : Tengah online di CC. Dah lama betul tak online kat CC. Huhu.




12 kiriman komen

  1. Anonymous // Thursday, October 29, 2009 2:06:00 PM  

    tahniah coz dah siap suma report..

  2. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, October 29, 2009 2:43:00 PM  

    haha,siap ucap tahniah..

  3. asyfiqaz // Thursday, October 29, 2009 4:08:00 PM  

    waaa...
    lme gk ea abg xpost blog..
    hue~

  4. Lala // Thursday, October 29, 2009 5:51:00 PM  

    patot ah lame gile xupdate blog...tahniah2...

  5. pjaomn // Thursday, October 29, 2009 10:23:00 PM  

    Haah, lama tak update.

    :)

    Baik-baik hidup.

  6. Balqis Riza // Friday, October 30, 2009 12:28:00 AM  

    tahniah..=)

  7. harisu-sama a.k.a RS // Friday, October 30, 2009 9:47:00 AM  

    afiq,hehehe rindu ke? kekekeke..

  8. harisu-sama a.k.a RS // Friday, October 30, 2009 9:47:00 AM  

    lala,tenkiu :) good luck final!

  9. harisu-sama a.k.a RS // Friday, October 30, 2009 9:48:00 AM  

    pJa,tenkiu :)

  10. harisu-sama a.k.a RS // Friday, October 30, 2009 9:49:00 AM  

    balqis, tenkiu2..aku nak melancong gi U kau leh? dekat je ngn indo nih :P

  11. ariz azali // Saturday, October 31, 2009 12:09:00 AM  

    congrat la eh...
    best la semua orNG dah praktikal...

  12. harisu-sama a.k.a RS // Saturday, October 31, 2009 9:04:00 AM  

    ariz..
    tenkiu2..hehe.