WOW [4th week of March'11]

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Friday, April 01, 2011 | | 1 kiriman komen »

Hi all!

I know, I know ni dah minggu pertama April. Boleh pulak terlupa nak post minggu lepas. Makanya, minggu ni ada 2 post untuk segmen WOW lah okey? Cet, bajet popular segmen ni. Takpe, takpe, aku pun saje je nak share lagu-lagu yang aku suka dengar, mana tahu ada sesiapa ke dekat luar tu, crush dekat aku so bolehlah layan lagu-lagu yang aku post ni haha. Lagi sekali, cet bajet ada orang nak crush dekat aku. Tapi kan, aku mcm tu taw! Tak dapat dia dapat dengar lagu-lagu yang dia suka pun dah cukup bahagia dah. Lepas tu anggap lagu tu didedikasikan kat aku, padahal tak pun hehe. Suka hati aku lah nak berangan, jangan complaint!

So minggu ni (patutnya minggu lepas) aku sangatlaaaaaaaah addicted dengan lagu Friday Rebecca Black. LOL I know it's funny but this is the truth. Lirik lagu ni memang amat teruk and suara si Rebecca ni pulak, err boleh menyanyi tapi suara dia tu taklah sedap telinga mendengar, kot, macam suara tersepit. Macam suara Ashley Tisdale. Tapi, entah, mungkin sebab lagu ni ada part yg berulang-ulang dan music video dia agak kelakar, so aku suka. Hari-hari dengar kot, siap tengok video clip sekali! Haha. 



And seriously aku sama mcm Simon Cowell. Aku teringin nak jumpa dia. Haha. Perasan tak walaupun lagu ni ntah apa-apa, tapi total views video lagu ni dah cecah 70 JUTA taw! Lagu-lagu teruk lain takde pon popular sampai mcm ni sekali. Adakah sebab video n lagu ni terlalu lawak utk ditonton maka berita tersebar secara meluas suruh orang lain cepat-cepat tengok jugak? Atau, sebab orang cuma nak komen & baca komen2 or sambung mengutuk so views tu tinggi sebab tu je haha. 

Tak kisahlah. Yang penting, lagu ni paling banyak kali aku dengar dalam sehari dalam minggu ni. 

Pelik kan kenapalaaaaaah aku suka dgr lagu ni haha. Lirik malas nak letak sebab teruk sangat. Untuk yang belum pernah dengar klik sini. 


1 kiriman komen

  1. NOOR FATIN // Friday, April 01, 2011 5:01:00 PM  

    sapa rebbeca black? kenapa aku rasa xkenal dia? kenapa org selalu2 sebut pasal dia? wuu.. hehe ketinggalan bas lagi aku ni