2PM's Home Tuition

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Sunday, October 31, 2010 | | 5 kiriman komen »

Hi readers!

Jay Park (middle) dah quit from group. More info google on your own.

Lately addicted dengan video clip 2PM I'll Be Back from Still 2.00 PM album. The music and the dance haha. Bahu, kepala, tangan, kaki otomatik bergerak-gerak dengar lagu ni, entah kenapa entah. Pastu start-lah menggila menari sorang-sorang. Menari? Hoh taram jeee. Part shuffle tu memang best gila haha. Rasa nak join sekaki je, cewah, padahal mana reti. Muzik tulah kott..macam clubbing music, buat hati tak keruan. Err I've never been clubbing and it will stay NEVER, tapi tipulah tak pernah dengar clubbing musics. Maybe yang tak pernah dengar tu budak baik-baik kott, takpe-takpe kekalkan rekod baik anda okey.

Dahlah starting video feeling habis. Ending pun nak gempak. Macam Again & Again punya vid clip.

Mungkin aku salah sorang penyumbang mata views untuk video ni. Nak upload tapi tunggu laptop-manja-dan-suka-buat-hal-masa-saat-saat-genting ni di-format dulu.

Best tak? Haha. Mari bershuffle~~

Tak reti? Haha samalah kita. Takpe takpe takpe (dalam nada comel dan sibuk), jom follow cikgu-cikgu 2PM punya kelas tuition. Free je. Nasib aku rapat dengan dorang. Ni rakam via skype ni *tounge*

Cabi dance pun aku belajar dari tutorial. Sekarang alhamdulillah, terer dah HAHAHA. Poyo je.

Tukutu tukutu tukutu tukutu.. (ada macam bunyi shuffle tak?) Haha. Okeylah, enjoy!

Nota buang tebiat: Ingat nak letak pic thumbs up macam trademark vid ni, lain kali jelah.



5 kiriman komen

  1. zoncapriku // Sunday, October 31, 2010 6:35:00 PM  

    Minat 2PM ker...aku ada sorng mmber pompuan yg fanatik gila ngn 2PM n 2AM n Jay park...siap menang cd jay park lg..

  2. RainDrop.. // Monday, November 01, 2010 9:53:00 PM  

    suami suami aku!!hihihi!

  3. maisyara Pot! Pot! // Wednesday, November 03, 2010 8:52:00 AM  

    NK tu comey pula xD

  4. harisu-sama a.k.a RS // Sunday, November 07, 2010 7:55:00 AM  

    en zoncapriku, wahh fanatik tuu..nasib baik fanatik yg membuahkan hasil.

    faraha,haha. ramainya suami..rakus..

    miss maisyara, thnx melawat blog :)

  5. Lepat // Wednesday, November 10, 2010 12:09:00 PM  

    He..he..best pula depa menari ni!ni nak buat lepat nak joget lambak ni..kasik ombak besar punya!