pembuka kata. . .

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Thursday, March 05, 2009 | 7 kiriman komen »

Bismillahirrahmanirrahim..

Fuhh..akhirnye siap gak blog nih, taklah susah mane pun nak wat. Actually aku ader jer blog, tp aku dah tak ingat password so aku biar kan jerk. So this is my second trial..hopefully kali nih aku akan cube luangkan mase untuk bercoleteh dalam nih,hehehe.

Hmm..since nih first post aku, molek kirenye aku kenal-kenalkan diri aku yg tak berape nak terkenal nih..
+Haris
+18
+Shah Alam
+Diploma student (UiTM)
+single (haha,sempat~)
+nak kenal lebeyh2 bleh lah add aku kat friendster,myspace,facebook,hi5,ym (htq_90@yahoo.com/.com.my)

Sebenarnye aku agak fenin r dalam proses nak memikirin name blog nih..n sebenarnye name blog yang korg tengok skunk nih langsung aku tak tpiker. Cmne nak cakap ek.. Kire dalam pening2 aku dok piker ape nama yg sesuai untuk blog nih, of coz r aku ader wat short-list..but then aku lgsg tak pakai. Haha. Kire penat jerk pening2 kepale piker dari td. Same goes to URL blog nih. Coz before this mcm yg aku cakap, aku penah jer wat blog tp then hang cmtuh jerk. Kalau tak caya korang leh gi kat http://haristaqwa.blogspot.com nih. I have no idea cmne nak delete blog tuh,huhu..

Kenape aku tetibe jer gatal2 nak wat blog? Hehe. Semalam aku bukak beberape blog budak2 group 89 yg aku kenal via fs..aku admire care dorg share life dorg. Ader sesetengah tuh coz dier pun agak baru dalam bnde2 cmnih so nampaklah yg dier agak 'kaku' dari segi deliver. Tapi aku kagum..kagum sebab dier terdorong untuk wat blog bile kawan2 support dier untuk wat,even mybe dier tahu dier takder bnde pun nak tulis sgt. Macam akulah.. Aku tak taw pun ape yang aku nak share dalam blog nih nanti. But anyway aku dah wat pun. Aku cubelah at least once a month post sumtink to be shared..huhu. Suppot lar aku kay~ hehehe.

Aku macam excited nak tulis lagi tapi mcm len kali jelah aku post lagi..kate intro jerk kan,haha! Pepun wish me best of luck..bukan senang nak divide mase nak hadap blog n segala bagai..maklumlah bz as student..sgt bz tp still buat bende alah nih..pelik rite? haha!

Selalu2 lah view..n post some comments.. I love to learned my mistakes trough ur comments..

Okai~

Jemput2 lah datang lagi,hehehe..

Salam..

7 kiriman komen

  1. BaLQis // Monday, March 09, 2009 6:10:00 PM  

    hehe..selamat blogging..
    i'll read ur blog kalu ko selalu update k..hehe

    n, betol2..ssh nk divide mase..esp kalu ketagih ngn blog..kah3...

    ko kagum tak ngn blog aku?? hehehe..
    *sempat tyn*

  2. harisu-sama // Monday, March 09, 2009 6:48:00 PM  

    insya Allah aku akan salu2 update..mcm yg aku cakap at least dalam sebulan mesti ader 1 post.

    neway thanX~
    sebab aku kagum ngn blog kau r aku wat blog..cehh suke r tu..
    haha.

  3. BaLQis // Monday, March 09, 2009 7:01:00 PM  

    hehe..tu ikhlas ke tu??
    aku nk bgga ni..kang kalu tak ikhlas, wat malu je aku bgga..hehehe

    ohoo..aku, 2-3 ari sekali, aku update..muahahaha..

    nway, kalu ade pape nk tyn, tyn la ek..
    aku tak arif la tp boleh la jwb kot kalu pape ko nk tyn~

  4. harisu-sama // Monday, March 09, 2009 7:48:00 PM  

    ikhlas nih..xtipu..
    hehe.
    kau pandai bahagi mase..
    tu aku kagum tuh..

    k,ape2 hal aku tnye..
    thanX a lot..n_n"

  5. BaLQis // Monday, March 09, 2009 8:41:00 PM  

    ok..kembang time...hehehehe
    *kembang-kembang*

    welcome..=)

  6. rayme // Saturday, March 14, 2009 10:10:00 PM  

    oi~~~
    time introduce tue aku suke..
    cakap nama, uumur..n so on..
    tetiba promote diri single~~
    rasa nak PITAM aku..
    bkn modeling UiTM kelantan tue ek?
    sape bdk tue??
    nanti suruh iee cakap nama..
    hahaha...
    btw welcome blog~

  7. harisu-sama // Sunday, March 15, 2009 7:43:00 AM  

    alah rayme...bukan tuh kekasih gelap kau ke?
    hahahaha!
    btw..thanX~
    salu2 lah jenguk blog nih yup..n_n"