Weekend yang lapang..

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Friday, July 24, 2009 | | 6 kiriman komen »


Minggu ketiga berpraktikal.

Weekend kali ketiga aku berseorangan di rumah. Weekend pertama aku keseorangan.. Weekend kedua pun sama dan weekend kali ini juga serupa. Housemate, Marcos balik kampung gerek (awek) dia di Lundu. Aku tunggu bakul-bakul durian yang kau janjikan wakaka! Didi pulak tak tahulah kenapa suka sangat balik kampus. Malaslah aku nak balik kampus.. Hidup menumpang dan kehulu-kehilir macam pelarian bukan kegemaran aku hahaha! Better aku duk umah layan astro yang baru dipasang Jumaat lepas. Kalau aku rajin, macam biasa aku akan kemas rumah nih huhu. Cuma yang tak bestnya bila malam menjelma..aku terasa..err..seram~ Adalah sikit-sikit cerita lawak bagaimana aku mengatasi rasa takut itu hahaha! Mereka yang layan Facebook faham,kott.. Dan bila sengsorang nih aku malas gila.....nak masak! Ye r..makan sorang kott.

Erk, aku bercerita macamlah aku selalu update bllog nih Yup, dah lama tak update blog. Banyak sangat perkara nak ditulis sampai tak tahu nak mula dari mana. *Terskemakah ayat aku??* Hahaha! Aku cubalah kongsi beberapa perkara dalam weekend nih, since aku tersangat 'lapang'..

Apa yang korang nak tahu?? Roger2 lah...

6 kiriman komen

  1. BaLQisRiZa // Friday, July 24, 2009 10:33:00 PM  

    bila mau kaween??
    update cpt!! hahaha

  2. ++harisu-sama++ // Saturday, July 25, 2009 1:28:00 PM  

    hahaha..nih lari topik nih!

  3. BaLQisRiZa // Saturday, July 25, 2009 6:04:00 PM  

    tetap satu pertanyaan..haaha

  4. ++harisu-sama++ // Saturday, July 25, 2009 7:14:00 PM  

    haha...bukan aku pernah jawab ke??

  5. BaLQisRiZa // Saturday, July 25, 2009 8:06:00 PM  

    tau..tapi refreshh balik aa..hehehe

  6. ++harisu-sama++ // Saturday, July 25, 2009 8:46:00 PM  

    haha..ok,ok..