Sumpahan berakhir. . .

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, May 09, 2009 | 7 kiriman komen »

Assalamualaikum...

Huhuhu...wahh serius tak tahu ape nak tulis.. Kebingungan pulak tetibe.. Tapi tulah, semalam tepat jam 5 petang maka berakhirlah sumpahan yang aku sendiri wat,hehehe.. Sumpahan ape ek? Rase-rase?? Hmm actually bukan sumpahan ape pon..juz janji kepada diri sendiri tak nak online dr hari first exam sampai last paper, exept untuk hal-hal pelajaran.. Hahaha..kegiatan ini bermula sedari sem 3 atas rasa tidak percaya ngn diri sendiri yang mudah terleka hadap laptop kalau dah start connect ngn tenet,kui3~

Actually, bende nih help a lot..especially untuk mengelakkan diri berborak menerusi YM..tau jelah kalau dah borak isik perbualan tuh yang boleh pakai 5% jek..lagi 95% tuh ngarut jek,hehehehe.. Tapi..aku rase patutnya sumpahan tuh lebih strict lagi sebab even aku tak dapat online sebab tak nak kene makan sumpah sendiri (cehh bajet citer batu belah batu bertangkup lak), aku leka ngn bende len plak. Contoh yang paling perlu aku sertakan dalam sumpahan tuh adalah berhenti tengok muvie or drama2 siri yg didownload or di hambek dr org.. Haha..tapi tanpa muvie n drama2 tersebut maka kebuhsanan lah aku..environment bilik nih dah cukup bosan dah.. Well..sem nih last aku sit paper teori..pas nih exam bende2 praktikal jek,so tak perlu dah kot sumpah-sumpah dirik sendirik,kui3~

Haih..~serius bosan..ader pape cadangan tak nak hilangkan kebuhsanan ku ini?? Perlu diingatkan cadangan tersebut terhad untuk 4 hari terakhir aku kat sini and consider diri aku yg dah 'sesak', duit bajet untuk balik.. Haha.. Aku dah pat online.. Gi round2 UiTM nih.. Borak2 kosong ngn coursemate.. Melilau gi bilik kawan.. At last balek bilik bosan gak, sengal.. 4 hari lagi~~ KLIA tunggu aku~~ Hahaha..

K lah..tu jek..tahniah kerana aku dah berjaya menjalani tempoh sumpahan yang quit membanggakan..dgn dugaan2 yang ada, aku bangga..Wahaha! Not to mention..aku menang deal ngn Ijat..dier yang wat tapi dier lak lupe.. "Sape online dulu dier consider kalah and kene belanje".. Guess what? Of coz r dier kene tepati janji, nih Haris bah..hahaha..bende2 deal nih nang melekat dalam palak tok.. Post yang akan datang aku akan ulas sket pasal deal tuh..

End..

7 kiriman komen

  1. BaLQis // Saturday, May 09, 2009 7:49:00 PM  

    tahniahhhhhhhhhh

  2. harisu-sama // Saturday, May 09, 2009 8:16:00 PM  

    trimasssssssss^^

  3. mastura // Saturday, May 09, 2009 11:05:00 PM  

    caya la kan....
    ble ijad nak blanja???
    kmk dah lapa dah tok..
    huhu..

  4. harisu-sama // Sunday, May 10, 2009 12:23:00 AM  

    kenak kitak plak??
    kamek jak lah,hish!
    haha..

  5. rayme // Sunday, May 10, 2009 8:35:00 AM  

    haris sumpah aku dapat dekan sem tok!!

  6. harisu-sama // Sunday, May 10, 2009 11:25:00 AM  

    hahaha...rayme aku SUMPAH kau dekan sem tok..tp result tertakhluk kepada terma dan syarat UiTM~~~
    xyahlah dekan..tensyen taw nak maintain,huhu..

    p/s: bapelah pointer aku sem ni,waaa!

  7. eZad niMo // Tuesday, May 12, 2009 9:50:00 AM  

    ehemmm2~
    perlu ke mention kekalahan aku??(+_+)
    wuuu~
    dah blanja KFC dah...uhuhu~
    mass....kmk 2 jak...ktk xda dlm deal...hoohhohO~