MUSE Malaysia

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, May 29, 2010 | | 1 kiriman komen »

BLiZ

Especially untuk peminat muzik MUSE, korang pernah dengar lagu Mimpi yang mati? Kalau tak pernah aku recommend korang dengar sekarang jugak. Cepat bukak youtube!

Ni pandangan ikhlas aku lah. Seriously music kumpulan indie Malaysia ni macam MUSE. BEST! Tak kisahlah orang nak kata klon ke, tiru ke, takde modal ke, yang penting aku kagum dengan kumpulan ni because mereka inspirasikan MUSE sebagai musik mereka. Tapi mereka ada keluarkan statement untuk menjawab pasal tiru atau klon MUSE ni, korang cariklah sendiri.

Btw,ingat senang ke compose musik macam MUSE? (compose music twinkle-twinkle little star pun susah pada aku *tounge*)

So ni ahli kumpulan BLiZ.

Mohaid Adib (Lead singer & Guitar)

Jakall (Backup singer & Bass)

Opie (Drum)


Maklumat lain di BLiZ's myspace dan Facebook.

Pergh, promote habis-habisan tuuuh. Apapun aku doakan kumpulan ni sukses. To Malaysian,supportlah music Malaysia ^________^

nota kecil: kalau ada masa I update entry percutian ke Labuan. Baru balik ni,penat..



1 kiriman komen

  1. NOOR FATIN // Saturday, May 29, 2010 9:24:00 PM  

    bliz? bleh tahan kump. nya. ensem2. hehehhehe

    bercuti? nak ole2!!