Itulah padahnya kalau letak otak kat celah bontot~

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Tuesday, June 01, 2010 | | 2 kiriman komen »

Salam.

Sorrylah untuk tajuk entri yang berbaur busuk tu tapi atas pertimbangan otak aku yang berada pada kedudukan yang sepatutnya lah aku cakap macam tu. Ludah makanan untuk eratkan hubungan? Perempuan gila! Aku rasa tu semua alasan. Mungkin kes aniaya. Watch out readers, kalau ada tanda-tanda pembantu rumah korang memberontak atau buat muka bila suruh kerja tu, haa ada sesuatulah tu. Hish, hancur melecuss harapan aku nak pujuk ayah pasang orang gaji.

Tiba-tiba teringat kisah dekat sekolah dulu. Kononnya ada pekerja dewan makan asrama aku kacau lauk guna selipar jepun yang dia hari-hari dok kehulu-kehilir pakai. I used 'kononnya' tu sebab sampai sekarang tak tahu betul ke tak rumors tu. Lupa.

Dan tiba-tiba aku terbayang makanan atau minuman yang aku beli dekat gerai-gerai tepi jalan. Maklumlah definisi bersih ni tak sama bagi semua orang. Pernah sekali aku beli air dari pasangan suami-isteri ni, nampaknya macam orang susah. Mulanya aku taknak beli tapi dah orang hulur duit (belanja) aku beli jelah. Kuku diorang hitam! Bukan hitam sebab manicure ya anak-anak yang dirahmati sekalian tapi hitam bertaik kuku! Waaaa..and I don't get it why I'm so stupid to drink air kelapa campur tebu yang sebenarnya tak sedap pon. Ini semua gara-gara orang belanja. Nak jaga hati punya pasal.

Adakah...otak aku jugak di celah bontot masa itu?


Aduh, nak termuntah (mata dah berair). Bye.


2 kiriman komen

  1. aNYSs JoNG // Friday, June 04, 2010 2:29:00 PM  

    heeeeee~~~sbb tu elakkan diri bli food kat tepi jln....
    neways, u kan IK...p la ajak mas wat inspection slalu...heeeeee~~=)

  2. zither // Sunday, June 06, 2010 6:10:00 PM  

    ouu yekk.. trase nk berair jugak mata ni..