A dream that wont come true

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, June 12, 2010 | | 3 kiriman komen »


Okeylah,sedih sikit. Sikit je. Well, aku memang maklum bahawasanya kos yang aku mintak hanya dibuka untuk intake Disember sahaja. Jangan tanya aku kenapa sebab aku pon tak tahu. Memang Faculty Health Science macam ni kott-untuk Diploma's programs intake July and untuk Bachelor's programs intake Disember sahaja. Setahun sekali sahaja!

Tapi kenapalah aku menaruh harapan..agar ada perubahan untuk sistem ni. Selfish kah aku untuk cepat-cepat tamatkan Bachelor sebab perjalanan aku masih jauh dan untuk menggenggam ijazah bersama kawan-kawan lain dari fakulti-fakulti lain? Hish, ni gara-gara info dari bahagian pengambilan pelajar UiTM lah ni, ada perubahan katanya. Confident jee. No wonder aku tak dapat any SMS or offer letter or any kind of notification pasal offer study,haih.. Cabut spek baru taw,huh! (aku imagine orang tu bercermin mata,suka hati je *tounge*)

So now, dah terjawab teka-teki. Well,aku sedih sikit je. (Masih tergamam)
Ahh semua ini buang masa tahu enggak.. Ayyoma,appaaa illekkk. Haha.

Tunggu surat dari PLKN.

Kalau takde,apelagi,apply for part-time job lah. Tapi better bersusah-susah dahulu (means PLKN lah tu,duhh!)


nota lutsinar (sila pura-pura tak baca): I hate the fact that budak lompat dapat PLKN. why? why?!!


3 kiriman komen

  1. his name is padin // Saturday, June 12, 2010 11:42:00 PM  

    haris, haha eh sama la kite budak lompat. tapi me and my fren tak dapat plkn la, memang cm tu. kenapa sapat ea? aiyoo.

    emm and result dgree dah keluar ke?
    rasenye belum, takpe la kalo disember intake bleh g plkn dulu, tanned kan kulit tu haha :P

  2. his name is padin // Saturday, June 12, 2010 11:43:00 PM  

    *kenapa dapat

  3. eZad niMo // Sunday, June 13, 2010 1:02:00 AM  

    hahaha!!! bagus! kau la tlalu mharapkan intake july, kan dh gtaw awal2 intake dec. susah kalo dorg buat intake july. yess!!! xyah kau runsing2 psl plkn g, g je skrg. yeah2, ada org botak nanti (suke2!!).
    kalo dah botak t anta gambo kat ak tao!! nak tgk, bez jugak, hahahha!!!