kerna 'terpaksa' aku rela (tag from Rayme Lala)

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Sunday, June 13, 2010 | | 6 kiriman komen »

1) Adakah anda rasa anda hot ?

Saya langsung tidak hot. Kalau boleh nak sarung muka dengan plastik beg dekat setiap kali keluar dari rumah. Bagaimanapun, Malaysia is very very HOT!

2) Update wallpaper laptop yang anda guna skrg ?


3) Cerita pasal gambar ini.

Ia adalah gambar saya dan famili nukleus. Ia diambil di dalam bilik hotel semasa family datang ke Sarawak untuk makan angin dan melawat saya yang sedang berpraktikal. Ia juga boleh dianggap sebagai siri jelajah Malaysia kerana baru-baru ini telah mencatat rekod menjejakkan kaki ke seluruh negeri-negeri dalam Malaysia. (okey,tahu yang tu tak perlu :P)

4) Kali terakhir makan pizza.

Err kalau pizza hut, i mean pizza gedabak besar serta makanan-makanan sampingan yang selalu makan bersama pizza adalah masa keluar dengan Marcos dan Lia. Ingat lagi dah pukul 8 malam sanggup dari Serian turun ke Kuching pergi makan pizza. Sweet memory with both couple :) Kalau pizza murahan, yang jual saiz kecik, paket dalam plastik, selalu jual dekat kantin sekolah, baru je makan beberapa minggu lepas.

5) Lagu terakhir yang anda dengar.

Ending buletin utama. Haha. Shinee-Ring Ding Dong and SuJu-Bonamana.

6) Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Ulang-alik ke TV tengok Mentor.

7) Selain nama sendiri , anda dipanggil dengan nama apa ?

Hmm..along (kalau kat rumah & antara saudara mara), boy (aku taknak tulis tapi nama ni yang terlintas haha), RS (singkatan), Taqwa (sorang dua pggl nama ni), harisu-sama, harisu, pakcik and ntah..

8) Tag orang , siapa yang nak kena tag?

Saya nak tagged orang-orang baru pulak:

1. Hairi

2. Azman

3. Hanyss Jong

4. Miss Choc

5. Siti Nur Huda Husna

9) Siapa orang number 1 pada anda ?

Ajnabi~ Haha. No lah,best friend. Wpun tak berapa rapat (yeke? aku pun tak ingat) dan jarang contact, tapi aku appreciate sangat kau sudi kawan dengan aku masa dekat sekolah dulu,wahh!

10) Katakan sesuatu pada orang number 5.

Err,saya suka bahasa blog anda. Rasanya anda tak kenal saya tapi saya follow blog anda.

11) Number 3 ada hubungan dengan siapa ?

Dengan mas. Hubungan persahabatan lah..

12) Bagaimana pula dengan number 2 ?

Azman, kau ada hubungan dengan sape hah? Kau curang eh! Haha.

13) Kata - kata cinta pada orang number 4.

Err...I lap U. (kidding!) Thanx for the award! (Sempat~) Hehe.

14) Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag.

1. Hairi: Tinggi,diam-diam ubi berisi (dalam maksud ni :P) & pandai buat kerawang!

2. Azman: Melaka sangat, berjaya menemukan aku dengan somebody and so ver-react about visiting Korea,with me! Haha. Ye-yo-oo je~

3: Hanyss: Hmm beliau kawan Mas, nama samaran Puteri Lindungan Bulan dan baru-baru ini jadi follower blog ni,tQ ya!

4: Miss Choc: Kenal dari Group 89 Friendster, from Serian dan kawan Bob (tu je yang terfikir skrg)

5: Siti Nur Huda Husna: Jumpa blog ni masa blog-walking dan bahasa yg digunakan kelakar.


and last but not least thanX Rayme sebab sudi tag blog ni :) Not to mention, 'paksa' aku suruh buat haha! Hope that U satisfied.

6 kiriman komen

  1. prince rayme lala // Monday, June 14, 2010 9:21:00 AM  

    yes! hahaha~ suka statement malaysia panas tuh! waaaa~

  2. pu3mas89 // Monday, June 14, 2010 12:11:00 PM  

    MAS??? mak aii nama aku tu... walaupon ko xtag untuk aku... janji name aku ade kat ctu... hahahaha... ** MODE BANGGA ** wink wink wink...

  3. aNYSs JoNG // Monday, June 14, 2010 7:23:00 PM  

    heeeee~~ u are most welc0me and thanks also!!!=))

  4. kyrios angel // Wednesday, June 16, 2010 6:36:00 PM  

    harisu...aq xde hubungan ngn sape2 k...
    melaka sngt?? maksud ko?? tp melaka aq xkuang hajau kan..haha
    korea: errmmm sangat over react?? tu ulasan ko pada aq..haha..ok lah i accept it..hehe

  5. ayie89 // Saturday, June 19, 2010 9:19:00 AM  

    hahahah.....ni ke mksud ko yg tag nm aku tue???
    hihihi....mcm tu rpnyer...

    wow...ko kata aku tinggi...mn ade tinggi r...
    terus trg ak ckp aku tak tinggi pun...org laen jer prsn aku tinggi..
    sdihnyer...=(

    wahaha...tq2...for tag

  6. jengkingman // Saturday, June 19, 2010 9:21:00 AM  

    aku appreciate tau...