sensasi!

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, June 26, 2010 | | 5 kiriman komen »

Mood akhir-akhir ni tak stabil. Sejak 22hb. Semua gara-gara persediaan untuk 2hb depan. Yes, dream comes true, I was offered to continue my study at Puncak Alam.

But, kali ni aku terpanggil untuk share another rumor. Kali ni dari mulut-mulut kawan, bukan pak cik AR (assistant registry) bercermin mata yang aku bayangkan sebelum ni.

Kononnya majlis konvo kali ni dekat Kuching! WTH! Serius, aku tak suka.

Tak suka.

Tak suka.

Tak suka.

Kesian Haziq, dia nak datang tengok aku konvo :( and of course my family too.

Kesian dekat aku jugak, keluar duit LAGI pergi sana. Aigoo. -__-"

5 kiriman komen

  1. pu3mas89 // Saturday, June 26, 2010 10:28:00 PM  

    owh tidak... kmk pun dgr uru ara ini.. ee xmok.. kmk mok di cnun juak.. owh tidak !!

  2. harisu-sama a.k.a RS // Saturday, June 26, 2010 10:38:00 PM  

    huish..lajunya komen.
    aok,bingong kmk dgr bnda tok eyh. (over kan?)
    tak suka :(

  3. his name is padin // Sunday, June 27, 2010 8:51:00 PM  

    emm. 1st congrats sebab dapat continue stadi. yeah! :) haha.
    2nd, em dengar jugak rumors yg sama, yg mulai next sem plaja kampus cawangan aka graduate kat kampus masing2, pnah terbaca kat FB VC UiTM. tapi entahla, wallahualam ~

  4. harisu-sama a.k.a RS // Tuesday, June 29, 2010 8:54:00 AM  

    ic..tak bestlah cmtu..patutnya bila berkonvo,kita berkumpul sebagai satu kos,maksudnya semua dr kampus cawangan konvo bersama. tp rumors je,just wait n c.
    tQ padin,congratz too!

  5. ika. // Tuesday, June 29, 2010 2:55:00 PM  

    eh. dah confirm ke? tak best laa camni. byk kot family yg aku nk bawak. huhuhu