maybe once in a lifetime

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, June 12, 2010 | | 3 kiriman komen »

Peace upon you.

Alhamdulillah, I got major points untuk final semester. Ending yang cemerlang sebagai penutup diploma. Well, honestly aku tak expect langsung dapat such result. Betul! Even dalam azam tahun 2010, specifically untuk bahagian education dengan bracket semester 6, aku tulis 'mesti dapatkan 1A dan 1A-' sebab aku tak rasa aku boleh dapat dua-dua subjek A.

Aku ingat lagi macam mana aku performed dan macam mana aku nilai sendiri performance aku untuk paper semester lepas. Dengan final project aku yang last minute (but aku tak buat main-main sungguhpun ianya last minute. nota kecil: ianya jadi last minute oleh sebab-sebab yang tidak munasabah yet tak dapat dielakkan *tongue*) dan exam bertulis yang aku ambil mudah, aku cuma berharap, GPA tak jatuh jauh. Aku letak range untuk jatuh tu 0.10-0.22. Masa tu aku rasa mungkin, aku cuma dapat 1A- dan 1B+.

Dah,dah,enough dengan amukan perasaan lalu! (tiba-tiba) Haha.

Anyway,I'm soooooooooo happy. Apa yang paling menggembirakan sebab buat pertama kalinya juga, aku dapat A+! Wah, 90 marks and above tuuu. Yang satu ni memang dah lama dah aku angankan. Tapi tak pernah expect dapat gred ni untuk kod ENV (kod ENV adalah kod subjek kos aku) sebaliknya selama ni cuma harap subjek seperti CTU (subjek agama/pendidikan islam) ataupun KO masa sem 1-3 je untuk dapat A+ (Kantoi..rupanya selama ni aku jelous dengan coursemate and kawan-kawan yang dapat A+ CTU)*tongue*

Makanya, aku nak rakamkan jutaan terima kasih kepada lectures, coursemate, ex-roommate, housemate, seniors, rakan-rakan cyber terutama dari Facebook, YM and blogger dan family yang bersikap supportive bila aku merintih itu-ini sepanjang menyiapkan final project aku. Sesungguhnya amatlah susah untuk menyiapkan sebuah kertas kerja, pada pendapat aku lah. Frankly, jika aku disuruh nilai sendiri dan beri gred sendiri, aku cuma bagi..err..ntahlah! Huhuhu.

Ni semua rezeki ya kawan-kawan and probably, ini kali pertama dan terakhir mendapat peluang sebegini.

Oh, tahniah kepada Nur Hasziana Hassim sebab dapat ANC. Tak sangka rupa-rupanya ada pindaan, specially untuk kos kami ^^ Nana, jeleslah aku dengan kau! But I'm happy for you. Nanti amek gambar sama-sama masa konvo hokeyh! (macamlah nana baca, sot betul aku ni) Warghh nak pakai selempangggg.. Kui3.

Dan tahniah kepada Nimo-chan sebab dapat DL jugak. Dan dapat up-kan CGPA. Daaaaaan bakal menerima 2 hadiah. (Okey, aku kalah deal dengan dia. Cis3!!)

Dan tahniah kepada semua 19 coursemate yang berjaya menamatkan diploma dan yang mendapat DL juga.

Bye for now~

Nota berbaur pilu: Learn from mistake (actually for many times) yang semester pertama adalah sangat penting untuk score. Oh, aku tak dapat pakai selempang,sadisnyaa..

Nota nakal: Takde sape teka pointer aku dengan tepat (ini permainan wajib antara siblings) Selamat duit :P


3 kiriman komen

  1. Siti Kay Suaaidi // Saturday, June 12, 2010 3:26:00 PM  

    congratulations! mesti senyum lebar jer pas ni. congrats kt kak ezad too... ;)

  2. NOOR FATIN // Saturday, June 12, 2010 4:01:00 PM  

    tahniah harissss!

  3. eZad niMo // Saturday, June 12, 2010 9:22:00 PM  

    tahniah yg t'amat wat kau n aku n geng2 kta jugak! wahahahah!!! aku terasa sangat la hepi skrg, xsabar nak dapat 2 hadiah kemenangan tu. hahaha!!! memang dh spt yg d jangka, yess!!! arigatou gozaimashita harisu-sama!!!

    siti: makseh :) tahniah ktk juak. praktikal sem tok klak nak? gud2, buat bgs2. hehe :)