Contest: "GiveAway EdY : Awak Busuk!"

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Wednesday, January 05, 2011 | | 7 kiriman komen »


Salam. Hello readers! ^__^

Anda suka minyak wangi? Aku suka! Dan kebetulan minyak wangi aku dah nak habis so memang excited lah nak cuba nasib dalam contest bro Edy ni hehe. Manalah tahu tiba-tiba dapat ke kan..

So dengan berbesar hatinya aku nak share dengan:

+ Afiq +

+ Hairi +

+ Ijat +

+ Iena +

+ Mas +

Sape-sape nak cuba nasib jugak boleh klik link ni. Kepada yang di-tagged, anda busuk! Haha.


7 kiriman komen

  1. E.d.Y // Thursday, January 06, 2011 12:41:00 AM  

    As Salam...thanks sudi join "GiveAway Edy : Awak Busuk!"..ternyata anda tidak busuk..hehe..

    Good Luck...moga ada tuah tahun baru...and have a nice day..:)

  2. @reltzsensei // Thursday, January 06, 2011 9:03:00 AM  

    nk jgk..huhuhu

  3. butterflyana // Friday, January 07, 2011 10:35:00 PM  

    Good Luck!
    :)

  4. Afzainizam // Saturday, January 08, 2011 12:20:00 AM  

    ,=====,o00o Pon..Ponn..Ponn
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam kenalan dari kami.......

    Wooooo En. Adie ada kat sini siap contest lagi mesti joint lahhhh

    pada ko good luck yeee

  5. eZad niMo // Saturday, January 08, 2011 9:12:00 AM  

    haha, aku wangi!! xnak join! xP
    (laki aku dh belikan yg wangi, mak ayah aku pun suka pakai, hahaha!! xD)

  6. Lepat // Thursday, January 13, 2011 2:24:00 PM  

    ha.ha..contest yang menarik sekali!harap2 awak(tuan punya blog menang yer!)

  7. harisu-sama a.k.a RS // Sunday, January 30, 2011 1:54:00 PM  

    thnx everyone :)