Al Fatihah

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Monday, January 31, 2011 | | 5 kiriman komen »

(dengan Azi dua hari sebelum konvokesyen)

Untuk my classmate masa diploma. Hazirah Anati bt Ismail (Azi). Alhamdulillah sempat jumpa arwah masa datang Sarawak untuk convocation day (dia tak join konvo sebab sakit) dan sempat chatting dengan arwah beberapa minggu lepas dekat Facebook. Masa tu dia kata dia sihat. Sempat lagi melawak bergelak bagai. Dia memang kuat. Sebab tu Tuhan uji dia dengan kanser.

Kanser, penyakit yang aku minta aku dapat sejak kecil. Dan kadang-kadang sekarang pun. Tapi Tuhan tahu aku tak kuat.

Semoga roh arwah dicucuri rahmat. Al fatihah.



5 kiriman komen

  1. juliet. // Monday, January 31, 2011 10:27:00 PM  

    al Fatihah untuk arwah Azie.. semoga rohnya ditempatkan bersama org beriman..aminn

  2. Anonymous // Tuesday, February 01, 2011 5:12:00 PM  

    takziah..al fatihah...
    smlm pn cousin aku meninggal...xcdnt kreta....sian...ank die br 10 bln...siap msk ppr lg....semoga mereka d tempatkan dlm kalangan org yg beriman dan beramal soleh....amin...



    ko ni bnyk sgt trpngaruh ngn drama kt tv ek????xbaik mntk yg bukan2....

  3. NOOR FATIN // Tuesday, February 01, 2011 5:54:00 PM  

    al-fatihah kepada beliau..

  4. harisu-sama a.k.a RS // Saturday, February 05, 2011 5:48:00 PM  

    eyqa, insya Allah amin..

    fatin, :)

  5. harisu-sama a.k.a RS // Saturday, February 05, 2011 5:49:00 PM  

    ina, takziah utk cousin kau.

    hmm ntahlah,aku nak rasa kot mcm mana ada kanser. xpe jgn risau mungkin takkan blaku.