inbox numbers

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Thursday, February 03, 2011 | | 3 kiriman komen »

Peace be upon U readers.

Actually dah lama nak post entri ni tapi disebabkan leka dengan benda-benda lagha seperti Facebook and Youtube setiap kali bukak lappy, jadi malas nak berblogging. BUT, I did blogwalking especially blogs that I've followed. Silent reader. Komen dekat blogs tertentu je. AND, I did click your nuff. Motif bagitahu?? Habis pahala sedekah aku cmni, dah klik bagitahu orang pulak haha. Yelahhh maksudnya aku nak korang kelik kelik jugaklaaaah my nuff tuuuu (mintak-mintak pulak kan, muka tembok haha)

Apa kata aku start promosi macam ni: 1 KLIK 1 PAHALA. Hah, okey tak?

Okey let's get straight to the point. Inbox numbers. Satu game yang pernah mencetuskan kontroversi sekejap dekat Fb. Mana taknya, wall penuh dengan nombor-nombor dan monolog dalaman kepada entah-siapa-aku-tak-kenal-pon. Tapi disebabkan game ni menarik, maka aku pon join dan hari ni nak share pandangan-pandangan mereka terhadap aku. Disebabkan tahu diri ni sangat malas berblogging masa tu jadi sempat copy & paste on Notepad and saved it in Local Disk D *tounge*

Ok now jom check it out apa pandangan rakan-rakan terhadap aku.

  • From Ierah:

120390 - Oh kita pernah b'jumpa dari jauh..masa tu tak rapat lagi, bila kita jumpa kat alam maya ni..rancak berbual..haha~ Oh ya..paling best kenangan bermain UNO online!! Hurm..perkara yang saya perasan, orang ni..punyai banyak panggilan manja, agaknya sebab perwatakan dia pelbagai kut.. Mukenya ala2 pelakon citer korea, hensem!! dan saya harap tahun ni dapat tengok video terbaru kamu nyanyi lagu lagi...hehee..

  • From Hana:

Hi 4989! Seniorku~ walaupun sama umur. Haha~ best juak mun nya diembak poret kohh. ;D Gila2 juak rupanya.. Hensem juga budak ni~ dah la pandai. hehe. sama minat ; kpop. haha~ a very good friend :) tcare! gluck in ur life k! :)

  • From Solehin:

Bro 123, kita kenal tak lama. Kenal masa debate, anda ialah teammate aku. Ko pendiam dow! Haha..senyum jek memanjang, cakap pon kurang. Haha. Pas tournament tu ko hilang. Praktikal katanya...dengar cerita dah kat puncak sekarang? datang2lah Shah Alam yea! Happy New Year bro! =P

  • From Akram:

1203, ni senior sekolah menengah dulu. perwatakan yang menarik. suara pown sedap. kalau mandi, oi mak ai, bapak lama giler..orang lain dah habis mandi dia tak habis2. muka suci jer... kih3..

  • From Shazana:

1203 - Kisah menarik. Kawan online. Tak pernah jumpa. Tapi kitaorang sangat rapat. Masalah dah bertukar-tukar. Hah. Sumpah awak kawan yang baik! Selalu support me. Thanx a lot! Well, I do enjoy reading ur blog. Eh, esok mula 'sekolah'? Haha jangan malas2 :P

  • From Balqis:

1990..wahh anda orang pertama..haa 1st time menegur dekat YM ur status YM tulis 'tengah baca blog balqis'..haha anda sangat cool..pastu nama anda macam susah nak sebut..hihi..pastu anda sangat cute sampai saya panggil cutie..haha..ure cool and i like u..lets hang out!

  • From Fatin:

1990..cutie. Tu je aku nak cakap pasal dia. Kah3. Adik yang cute. Err..err..satu-satunya budak tahun 1990 yang masuk group 1989. Err..err..siapa kenal??Keh3 :P

  • From Farhana:

1990..muda seh budak ni! Lama tak borak ngn budak ni..budak group 89 gak..tapi kat Fb kureng sikit kot..kau memang tak sesuai ngn 89 la 'adik'..hahaha..tapi kau je berani join :P ..sangat minat korean..addict kot..haha..

  • From Ina:

1990..salam perkenalan..haha..kenal dia ni masa sambung degree dekat puncak alam..mean sem lepas la..mula2 jumpa hari pendaftaran..aku belakang dia..tapi dia tak perasan..hurm..ingatkan dia ni sombong..or tak kawan dengan perempuan..sekali..1 group..rupa2 dia ok je..boleh buat geng la..kepala gile, merepek merapu boleh je..tapi..dia ni pemalu sikit orangnya..haha..yeke????? dia sangat pandai..aku kagum ngan dia..tapi suka merendah diri..rasa mcm nak lempang je kau bila cakap tak boleh scorelah apa lah..alasan je semua tu..nak buat keje dengan dia pun senang..baik hati pulak tu..thanx tolong hantar makanan kat rumah aku..kuikuii..ha, sape2 nak wat calon laki or menantu bolehlah pilih dia ni....huhu (jangan marah ye)..tapi..dia ni anak manja kot...dari gaya dia tu lah...n yang bagus..dia selalu ingat pesan mak dia..kadang2 dia mesti cakap mcmni.."ibu aku cakap......" bagus, anak ibu...hahaha...erm..so, hope impian kau jadi kenyataan..jgn lupa doakan aku jugak ye....semoga kita semua sama2 bjaya....amin... :) all the best and gud luck....pandanglah ke depan..jangan toleh ke belakang..past is past ok... -aku nasihat orang pandai-... :P

Ulasan:

Hmm tak ramai yang main so agak tak best. Teringin nak dengar pandangan orang lain jugak. Anyway pandangan-pandangan mereka di atas ni, aku nak bagitahu, aku sangat appreciate it! Seriously! That's why aku save semua ni. Bila agak-agak aku dah hilang arah ke boleh belek dan baca benda ni. Thank you so much guys! Ada opinion yang aku tak sangka aku dapat, means that U r really observant.

Pendapat pasal mandi tu aku dah admit pon dalam previous2 entry, aku memang mandi lambat haha! Trademark RS kott. *tounge* Thnx Akram, kenangan terindah di bilik air ya? Rasa mcm penilaian si Akram ni berkisar dalam bilik air je, suara, mandi lama, muka suci..haihhh malu ceq *blush*

Dan dalam dunia realiti, aku memang pendiam bagi sesetengah orang dan becok bagi sesetengah orang.

Cute? Hmm honestly aku tak cute pon. Jambu afrika jee..haha. Tapi kalau personality cute, hmm maybe~ (tibe je rasa nak perah santan!) Anyway thnx yg panggil I cutie! Tambah lg satu nickname. Hensem? Eh dak ehhh.. serius tak.

Poret? Poret adalah bahasa Swak. Poret means..err I'm not sure either..mengumpat ke berborak ke gossiping? Wateverlah mana-mana pun boleh bila mood tu ada hehe. Thnx Hana!

Pandai? Err aku cuma boleh kata ia adalah NASIB. Sape kenal aku akan biasa dgr word ni. Kalau tak pun aku akan cakap, ISTIDRAJ. Huhu.

Anak ibu? Manja? Hmm entahlah. No comment n_n"

Papepun again thanks alot! Aku siap buat label khas untuk entri kali ni, senang aku nak baca ^__^ Label: What people say about me?


Rasa macam menang award pulak. Okey bye! Eh, jgn lupa kelik nuff yeeee. 1 KLIK 1 PAHALA. Kui3.


Nota: Happy Chinese New Year 2011!

3 kiriman komen

  1. heytheresyaira // Thursday, February 03, 2011 2:38:00 PM  

    haris = kening = shin chan! haha :D

  2. harisu-sama a.k.a RS // Saturday, February 05, 2011 5:47:00 PM  

    haha.. eh lecturer aku ada sorg pggl aku sexy thick eyebrow! korg boleh 1 geng haha.

  3. heytheresyaira // Saturday, February 05, 2011 11:44:00 PM  

    wow! haha. :p