The Queen Returs

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Thursday, December 17, 2009 | | 11 kiriman komen »


Selesai menonton drama korea ini Selasa lepas melalui siaran KBS World Channel 303 Astro. Aku beri 4 kotak popcorn dari 5. Secara ringkas, aku suka bila drama ni mempamerkan realiti yang tak semua tahu, ada sesetengah lelaki lebih meminati wanita yang lebih tua daripadanya. Macam aku,haha! Kedua, dalam drama ini, sebuah pasangan itu bercerai kerana niat yang baik, untuk mengubah sikap pasangan tersebut. Ketiga, kasih seorang ibu yang sanggup buat apa sahaja untuk mencari nafkah buat anak-anak, setelah bercerai dengan suami yang bersikap sambil lewa dalam urusan rumah tangga. Keempat, konflik antara dua sahabat baik. Dan kelima, cinta tak semestinya kau berkahwin dengan individu tersebut, berada di samping dia selalu, berkorban demi kegembiraan dia dan memerhatikan dia dari jauh juga adalah cinta.

Dah, taknak cakap banyak, aku sure tak lama lagi keluarlah kat 8tv. Macam Boys Over Flower yang baru je ditayangkan dekat tv minggu ni 8.30-9.30 malam padahal aku dah tengok lama dah, hehe. Oh, pelakon utama drama ni berumur 30-40 tahun mcm tu so sila jangan menilai dari rupa je okey untuk nilai menarik ke tak drama ni^^



11 kiriman komen

  1. Ms.osha // Thursday, December 17, 2009 10:55:00 PM  

    ooo...tau dah..
    haris suka pompuan lebih tua..haha..

    tolong bg 10 sebab why???

  2. saypOOL rafhtello // Friday, December 18, 2009 1:04:00 AM  

    xreti nk layan citer korea/jepun/sama waktu dengannya.. =)

  3. Anonymous // Friday, December 18, 2009 1:29:00 AM  

    rjin btol.. sy ade nmpk iklan cte cinderellaman tp bkn kt kbs kot. nmpk cm best..

  4. Lala // Friday, December 18, 2009 2:00:00 PM  

    suke drama korea ek???
    hurm..lala layan sket2 la...

  5. heytheresyaira // Saturday, December 19, 2009 2:04:00 AM  

    best tak wei??

  6. harisu-sama a.k.a RS // Monday, December 21, 2009 11:35:00 AM  

    kak aisyah, maybe sebab saya ngegeh and bajet muda~ haha! entah,budak lahir bulan Mac mmg ada perasaan mcm ni kott. (suka hati je)

  7. harisu-sama a.k.a RS // Monday, December 21, 2009 11:37:00 AM  

    saypool,jawapan aku senang je,minat masing-masing berbeza,hehe.

  8. harisu-sama a.k.a RS // Monday, December 21, 2009 11:38:00 AM  

    lyana,hehe..t saya survey..

  9. harisu-sama a.k.a RS // Monday, December 21, 2009 11:39:00 AM  

    lala,saya pon layan sikit2 jek. takdelah kaki sangat hehe. layan yg jiwang2 jek.

  10. harisu-sama a.k.a RS // Monday, December 21, 2009 11:40:00 AM  

    syaira,boleh lah kata best kott. bagi aku best,tak tahulah kalau nanti kau rasa tak best pulak. hehe.

  11. kyrios angel // Monday, January 04, 2010 12:27:00 PM  

    dah nengok proposal daisakusen x???
    best an..hehe