Jangan!!!

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Thursday, June 04, 2009 | | 7 kiriman komen »

Betulke apa yang aku baru dgr tadi??
*actually tgk tapi nih conversation dalam YM so nak mudah faham gune jek istilah dgr*

Why? Bende yang aku harap2 tak berlaku..berlaku..atau AKAN berlaku. Bila? Minggu depan penentunya.. Tapi kalau fikir-fikir balik memang berkemungkinan besar rumors itu sahih.. Huuuuu sedihhh.. Serius sedihhh.. Tapi takleh bazir air mata sekarang..bende belum official lagi..

Napelah pihak terbabit tak bagi peluang??

Dan kenapa dia??

Bukan nak backup tapi aku tahu banyak lagi calon lain..selain dia..yg patut..di(_______)..

7 kiriman komen

  1. BaLQisRiZa // Thursday, June 04, 2009 7:53:00 PM  

    tak pahammmm

  2. Zinnera™ R. // Thursday, June 04, 2009 7:57:00 PM  

    btul2
    setuju ngan balqis
    xpaham
    hahaha.

  3. ++harisu-sama++ // Thursday, June 04, 2009 9:36:00 PM  

    memang xnak kasi korang faham duluuuuu...huhuhuhu..
    sabar ek..minggu depan baru leh reveal...huhuhu..yg pasti...kesedihan ini melibatkan kitak hannah..

    huhu.

  4. Zinnera™ R. // Friday, June 05, 2009 11:41:00 AM  

    ui.
    ape pulak kene mengene ngan kamek -_-"
    aieeeeee. haris jgn mcm ni. bikin saspen T_T

  5. ++harisu-sama++ // Friday, June 05, 2009 3:32:00 PM  

    huhuhu...ayokk~ hmm ader r kait-mengait sket kott...huhu. takleh cakap dulu~

  6. BaLQisRiZa // Friday, June 05, 2009 7:35:00 PM  

    lagu di page ko best..aku suka

  7. ++harisu-sama++ // Friday, June 05, 2009 9:09:00 PM  

    hahaha..dgr versi hindustan gi best,kui3~