Brainstewz-Twinkle Away

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, June 27, 2009 | | 7 kiriman komen »


Aku pomote korang sume dengar lagu ni. Lagu ni tak berapa popular..atau mungkin group nih memang tak popular *sebab aku search lagu len mcm tak byk publisiti*




Jauh mindaku melayang,
Terkenangkan dirimu sayang,
Kau pergi ku sendiri,
Kini kau kembali

Terpaku melihat wajahmu,
Wajahmu memelodrama hatiku,
Kau putuskan tuk pergi dulu,
Terganggu siaran radioku

Ku tepis melodi hatiku,
Yang hadir setiap waktu,
Ku benci ilusi darimu,
Kau diam membisu

Jangan biarkan ku sendiri lagi,
Oh kasih dengarlah rayuan ku ini,
Kasihku terhadap dirimu kasihku,
Bintang-bintang di angkasa

Huuu..huuu..huuu..
Huuu..huuu..huuu..
Huuu..huuu..huuu..
Huuu..huuu..huuu..

Tidakkah kau tahu,
Isi hatiku,
Usahlah tinggalkan aku,
Seperti dahulu

Jangan biarkan ku sendiri lagi.
Oh kasih dengarlah rayuan ku ini,
Kasihku terhadap dirimu kasihku,
Twinkle twinkle away..
Twinkle away..
Twinkle away..
Twinkle away..
Twinkle away..
Twinkle away..
Twinkle away..
Twinkle twinkle away..

.....

Dah lama aku dgr adik aku,Syirah dok nyanyi,hurming lagu nih time die kemas-kemas umah..tp baru hari ni aku officially dengar lagu nih dan tahu kewujudan kumpulan ni..
dan aku asyik dengar..dengar..dan dengar..
best r maknanya tuh.
thnX syirah!

dan tadi jugak..
aku pomote lagu nih kat mas..
tibe je die nangez.
alamak,aku nebes..apa aku dah wat.
rupenye dia terharu dgr lagu tuh.
haha..makcik tu memang senang nangez,tu aku cuak.
papepon jangan sedeyh2 haa..sama2lah kita mempomote muzik indie nih!
yeahh!

7 kiriman komen

  1. BaLQisRiZa // Sunday, June 28, 2009 7:14:00 PM  

    mls nk donlod..
    nnt bg ek..

  2. ++harisu-sama++ // Sunday, June 28, 2009 8:20:00 PM  

    bg? haha..boleh2~

  3. mastura // Tuesday, June 30, 2009 10:42:00 PM  

    aris yg ngegeh...
    hmm kmk ska lagu ya...
    dlm fs kmk pun ada wei...
    hehehheehehe
    makceh..
    ari2 mek dgr tk x???

  4. ++harisu-sama++ // Friday, July 03, 2009 9:56:00 AM  

    mas..haha betulke hari2?? baguz2..x sia2 kmk pomote~

  5. his name is padin // Thursday, July 09, 2009 4:46:00 AM  

    sedap ar..
    twinkle twinkle//

    hehe

  6. ++harisu-sama++ // Friday, July 10, 2009 7:33:00 PM  

    hehehe...

  7. ~PakKaramu~ // Tuesday, July 14, 2009 8:01:00 PM  

    Salam ziarah dari Pak Karamu