Tag kelakar from Indonesia

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Friday, June 19, 2009 | | 6 kiriman komen »


Haha..tajuk post nak gempak. Actually tag ni dari Balqis. Dia kan belajar kat Indonesia *pomote student luar negara jap wakaka!* Bangga plak ada kawan study kat Indon hehe. Erk,tapi tak tahulah kalau betul asal tag ni dari Indonesia. Haha. Kalau itu hakikatnya maka kebetulan disitu..kui3. Apepun,aku memang nak lain dari yg lain *merujuk kepada tajuk post itu*

Sebab apa aku kata kelakar? Sebab memang kelakar. Makin kebawah makin pelik dan buruk bebeno bunyi nama2 itu,haha. Tak caya..check it ou
t!


::YOUR REAL NAME::
Haris Taquiddin b. Ab. Kahar

::WITNESS PROTECTION NAME::
(mother and fathers name)
Hanezah Ab. Kahar

::NASCAR NAME::
(first name of your mother's dad, father's dad)
Abdullah Mohd

::STAR WARS NAME::
(the first 3 letters of your last name, first 2 letters of your first name)
Taqha

::DETECTIVE NAME::
(favorite color, favorite animal)
Black hamster

::SOAP OPERA NAME::
(middle name, town where you were born)
Taquiddin Klang

::SUPERHERO NAME::
(2nd fav color, fav drink, add "THE" to the beginning)
The White Milo Nestum Ice

::FLY NAME::
(first 2 letters of 1st name, last 2 letters of your last name)
Hain

::ROCK STAR NAME::
(pets name, current street name)
Orange Jalan Ampang Empat

::PORN NAME::
(1st pet, street you grew up on)
Anonymous 503/7

::YOUR GANGSTA NAME::
(first 3 letters of real name plus "izzle")
Harizzle

::YOUR GOTH NAME::
(black, and the name of one of your pets)
Black Orange

::STRIPPER NAME::
(name of your fav perfume, fav choc)
Eternity Men Kinder Bueno

::WIZARD'S NAME::
(last 3 letters of mother's name, first 3 letters of current job, first 3 letters of your zodiac sign and last 3 letters of home street's name)
Zahstupiepat

::PIRATE'S NAME::
(fav actor last name, your 'pet' name, fav actress last name, add "Captain" at the beginning)
Captain Hirsch Orange Hee

Kalau korang tanya aku byk2 nama pelik tu yg mana aku suka,aku akan pilih superhero name. Macam ironi sikit nama tu. White tapi black,cmne tuh?? Haha..
Porn name..wakakaka..bajet mahal r letak nama cmtu haha! Ala2 misteri kunun2nya. Nape nama 1st pet anonymous? Sebab aku sendiri tak letak nama. Dan sempat bela sehari atau dua hari jek..dia cabut lari ke habitat asal. Seekor arnab putih yg aku jumpe kat hutan atas bukit kaw perumahan aku *before ada development kat utan tuh la..skunk ni dah jadik sekolah dah huhu*
Lain2..kalau nak tanya boleh aje di ruangan komen.

End.

6 kiriman komen

  1. BaLQisRiZa // Friday, June 19, 2009 5:11:00 PM  

    best2 nama ko..hahahaha
    esp stripper name..
    kah3~

  2. ++harisu-sama++ // Saturday, June 20, 2009 10:45:00 AM  

    hahaha! no komen~ dol kepong~

  3. BaLQisRiZa // Sunday, June 21, 2009 1:22:00 AM  

    senyap laa.....
    jahat ko ni la..haha

  4. his name is padin // Sunday, June 21, 2009 1:27:00 PM  

    comel gile eternity man kinder bueno hehe

  5. ++harisu-sama++ // Sunday, June 21, 2009 3:35:00 PM  

    balqis..
    err..dol kepong..ok pe??
    haha!

  6. ++harisu-sama++ // Sunday, June 21, 2009 3:35:00 PM  

    padin..
    comel ke? hehehe..