janji untuk rungkai, kongsi, telan dan jangan muntah-muntah.

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Saturday, August 08, 2009 | , | 2 kiriman komen »


daripada aku hidup terus-terusan bergelumang dengan dosa, lebih elok aku doa pada Tuhan agar umur aku dipendekkan.


aku rasa jalan itu lebih baik.

astagfirullah. astagfirullah. astagfirullah.

tapi maruah bakal ditentukan oleh kedudukan dosa, itu yang aku takutkan.

siapa sedia bantu aku? merungkai silam. berkongsi rahsia. menelan pahit dan tak akan muntah-muntah. kemudian lihat kalau ada sinar menembusi ruang-ruang keikhlasan aku itu.

janji dulu. kemudian aku akan timbangkan.

doakan hubungan kita sama seperti sebelum kau dengar semua itu nanti. doakan jugak,langkah yang aku pilih ini tepat.

pelekat merah : aku merepek lagi,adoilahh..

2 kiriman komen

  1. BaLQisRiZa // Saturday, August 08, 2009 6:03:00 PM  

    altho it is good ko tau ko taknak buat dosa so lbh baik mati awal, tp tu sbnrnye tak elok coz tuhan bg ko nyawa pnjg sbb DIA syg kt ko so that ko sdr n jd hamba yg lbh bertakwa..hehehehe

    nway, awat cm emo? hahaha..
    meh3 kongsi..hihi

  2. ++harisu-sama++ // Saturday, August 08, 2009 10:17:00 PM  

    hehehe. Dia Maha Penyayang

    xdelah emo,sadis je..tadilah. rite now dah ok sket,hehe.