KFC Shrimp Stix Combo- Indah iklan dari makan?

Idea bernas harisu-sama a.k.a RS | Wednesday, August 26, 2009 | , | 24 kiriman komen »


Kecik!

Aku zoom..


Kecik jugak -_______________________-"

Sekali 'ngap' je.. Oh,jangan berangan lah ada seekor udang dalam tu. *tu memang confirmed tipu*

Rasenye mcm fishcake je. Or should I say shrimpcake.. Takpe, yang penting aku dah rasa ^_______________________________^

Sekian.

Pelekat merah : patut debatkan isu ni, Iklan : Indah khabar dari rupa.



24 kiriman komen

  1. BaLQisRiZa // Wednesday, August 26, 2009 1:24:00 PM  

    biasalah..sume bnde indah khabar dr rupa..huhu

  2. harisu-sama a.k.a RS // Wednesday, August 26, 2009 2:03:00 PM  

    x..x biasa. ini promosi ramadhan so takleh tipu2 :P

  3. asyfiqaz // Wednesday, August 26, 2009 2:07:00 PM  

    bgos gak abg da gtaw awl2 kt cni..br plan nk try..xjd r..bek bli fishcake pas2 clup tepung je ek! hehehe..

  4. harisu-sama a.k.a RS // Wednesday, August 26, 2009 2:13:00 PM  

    hahaha! betul tu afiq..jgn lupe salut serbuk roti. konfem serupa :)

  5. Cik Sri // Wednesday, August 26, 2009 3:00:00 PM  

    la..yeke?.bru nk cube.
    huh..
    iklan mmg ske tipu.
    kasi laku la tue kan..

  6. ierahoshin // Wednesday, August 26, 2009 3:41:00 PM  

    hahahaha...
    ade la isi udang,
    cume xpuas laa..
    xrasa udang sebenar,
    beza kalu makn dgn udang bakar or sambal tumis...


    pepun..kecut air liur ni haa..
    pose2...tgok gmbar,
    toin..toin..

  7. Zinnera™ R. // Wednesday, August 26, 2009 8:41:00 PM  

    hee. dlm gmbr nmpk mcm sedaaaap je
    tapi bile dah rase. hmm.. bih baik beli yg snack plate ;p

    ps: xjd nk rase shrimp tu haha

  8. NOOR FATIN // Wednesday, August 26, 2009 8:47:00 PM  

    hahaah.
    btol2..slalu cm tu la
    nmpk dlm tv pnya bsar
    bila dah beli..alahai skali ngap jek.ekekek

  9. Lala // Wednesday, August 26, 2009 9:24:00 PM  

    iklan selalu menarik perhatian...
    pernah gak nk cube rs tapi bile dgr org ckp kck mcm xberbaloi plak..baik mkn chim chum..hehehehehehhe

  10. hey there syaira // Thursday, August 27, 2009 12:42:00 AM  

    ahaha..la..yeke..xjidk nak bli..seb bek kau da try..hahaha..=PP

  11. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, August 27, 2009 7:47:00 AM  

    cik sri..terkejut gak time pekerja tu tapaukan,tgk kecik je. tp takkan nak cancel plak,die dah key-in dalam sitem huhu.
    tp kalau takut kempunan boleh cuba =)

  12. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, August 27, 2009 7:49:00 AM  

    ierah..tulah maksud sy..
    udang tu dah lumat. dan rasenye bukan pure udang,ada cmpur tepung macamtu. tak rasa udang sgtlah..huhu.

    kecur air liur xper..jgn terus bukak je kekeke.

  13. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, August 27, 2009 7:51:00 AM  

    zinnera..betul tuh. naseb baik ayam tu besar. so memang better beli snack plate je. or dinner plate. *kalau lapo sgt,kui3*

    btw,kalau takut kempunan, rase je..jgn beli kombo,beli yg side order..x rugi sgt :)

  14. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, August 27, 2009 7:53:00 AM  

    faten..hehehehe.
    tulah,kebetulan kfc yg latest so kfc lah kene haha. kalau ikutkan byk lg iklan produk tipu..
    tp serius,sekali ngap je. huhu.

  15. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, August 27, 2009 7:54:00 AM  

    lala..haha. rasenye chim chum lg berbaloi kott. teringin nak cuba chim chum tu :)

  16. harisu-sama a.k.a RS // Thursday, August 27, 2009 7:55:00 AM  

    syaira..hahaha! kire aku nih dijadikan pedoman utk kau lah dalam kes ni? kekeke..x salah kalau nak cuba..manelah tahu bg kau sedap + berbaloi huhu.

  17. ariz azali // Thursday, August 27, 2009 4:28:00 PM  

    aku ingat nak try jugak...
    tapi bila dah ko cakapm macam ni,
    macam tak nak plok...

  18. Zinnera™ R. // Thursday, August 27, 2009 10:51:00 PM  

    hahahah. kempunan tu x ar sampai ke tahap mengidam ke ap. hahah
    ri tu pun teringin nk mkn chicken makaroni die. tp org ckp xsdp. so xjd la makan kuikui

  19. ♪♫EyqaAman♪♫ // Thursday, August 27, 2009 11:53:00 PM  

    serius ke?? td nak try gak.. tp,memandangkan budget xcukup, xpdtla nk merasa. nsb rs gtau.. psni,mmg tanak try unless kengkwn ckp sedap!! btw,bape hrganye?? bape pieces dpt ea??

  20. harisu-sama a.k.a RS // Friday, August 28, 2009 1:51:00 PM  

    ariz..x salah kalau nak try. manelah tahu selera masing2 beza kui3...

  21. harisu-sama a.k.a RS // Friday, August 28, 2009 1:52:00 PM  

    zinnera..aoklah,kmk sbnrnya mok try makaroni ya juak..even org cakap melekit or rasa len mcm tp kmk mok try juak hehe. tp kat kfc serian tok xda..pekerja ya pdh bulan 9 baru ada..

  22. harisu-sama a.k.a RS // Friday, August 28, 2009 1:54:00 PM  

    eyqa..biasa je bndealah ni..mcm fishcake je..
    btw,yg sy makan ni combo ngn ayam. ada jual asing2. harga combo ni rm13+ with 2 shrimp stix. 2 je..kwang3~

  23. Alif Roz // Sunday, August 30, 2009 11:44:00 PM  

    Aku dah agak dah ia penipuan! Kt iklan bukan main lagi ada cam ekor2 udang tkeluar2 dari bnda tsebut. Haha.

  24. harisu-sama a.k.a RS // Monday, August 31, 2009 12:34:00 AM  

    hahaha! tipu je tu. jgn haraplah ada udang. dah lumat dah~ haha.